cover_slow_change.jpg "Over ontwerpen en bouwen van slimme organisatiestructuren, cultuurverandering leiderschapsontwikkeling en betere prestaties!"
- Info Slow Change

Uitgelicht artikel

Post HBO leergang Het Nieuwe Organiseren in Zorg en Welzijn

TheInnovatorsPrescriptionDiagram2.png Voor managers in zorgorganisaties zijn het turbulente tijden. Veranderingen in onze maatschappij leiden tot andere inzichten in wat 'zorg' betekent voor mensen. In het spanningsveld van de financiering van de zorg en het veranderende landschap van stakeholders naar gemeentelijk niveau leidt dit nu al en steeds meer tot andere afwegingen van gemeenten, zorgverzekeraars en inwoners over welke zorg toegevoegde waarde heeft. In dit complexe landschap zullen zorgorganisaties sterk gaan veranderen, waarbij ook de klassieke grenzen binnen en tussen diverse organisaties, met inbegrip van organisaties die niet hebben behoord tot het klassieke zorgdomein, zullen veranderen. Hoe ontwikkel je een aansprekende uitdagende visie en hoe vertaal je die in een slim ontwerp van je organisatiestructuren, zoals netwerkstructuren en zelfsturende teams? Hoe verander je het gedrag in organisaties?
Voor managers die hier mede vorm aan willen geven, is aan de Hanzehogeschool een post-HBO opleiding te volgen.
Hieronder vindt u een link naar de Hanzehogeschool voor meer informatie;
Daaronder een te downloaden brochure van deze post-HBO leergang

http://professionals.hanze.nl/alle-opleidingen/zorg-en-welzijn/cure-paramedisch/het-nieuwe-organiseren-in-zorg-en-welzijn/

Vorige paginaCopyright 2020 © Frank Verschuur | Disclaimer | Contact | Credits