cover_slow_change.jpg "Over ontwerpen en bouwen van slimme organisatiestructuren, cultuurverandering leiderschapsontwikkeling en betere prestaties!"
- Info Slow Change

Uitgelicht artikel

Organiseren van de zorg van onderop

inspiratiesessie_frank_slide_1.jpg Organiseren van de zorg van onderop
Bekijk hier de inspiratiesessie van donderdag 10 september die ik voor PGOsupport maakte met een praktijkvoorbeeld uit Drachten

Kwaliteit van leven vraagt meer dan goede zorg. Is gezondheid niet in de eerste plaats een verantwoordelijkheid van burgers zelf? Burgers en patiënten zijn geen lijdend voorwerp van het systeem! Zorgverleners, gemeenten en zorgverzekeraars weten dat gezondheidsproblematiek in bepaalde wijken een lastig fenomeen is. Leefstijlinterventies zijn eigenlijk noodzakelijk. Maar hoe krijg je deze burgers zo ver dat zij hiermee aan de slag gaan? Samen met burgers, patiëntenorganisaties, ondernemers zorgverleners, zorgorganisaties, gemeenten en zorgverzekeraars wordt gezondheid opnieuw gedefinieerd en wordt de samenwerking georganiseerd die aansluit bij de behoeften van de inwoners. Neem kennis van de ontwikkelingen en geleerde lessen in Drachten!

Bekijk de inspiratiesessie van Frank Verschuur


https://pgosupport.mediasite.com/Mediasite/Play/b836db16b2fb480da4be1ab9d0be86da1d

Vorige paginaCopyright 2024 © Frank Verschuur | Disclaimer | Contact | Credits